Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Perzische kip recept
Perzische kip recept

Perzische kip


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de rijst Fruit de ui in 1 eetlepel boter en bak de kerrie even mee. Hak de noten grof. Meng de rijst, de gehakte noten en rozijnen, ui en abrikozen. Dep de kip droog, wrijf hem in met citroensap en bestrooi hem rijkelijk met peper en zout. Vul de kip met het rijstmengsel. Smelt de resterende boter en voeg de honing toe. Bestrijk de kip hiermee. Bak de kip in 25 minuten met de borst omlaag en dan nog eens 50 minuten met de borst omhoog in een oven van 175 graden C. Eventueel afdekken als de borst te snel gaart.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit perzische kip recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven