Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Masala kip/rund curry recept
Masala kip/rund curry recept

Masala kip/rund curry


Ingrediënten


5

Bereidingswijze


Bak de kip/rund lekker bruin in wat olie en doe in een andere pan olie en bak de ui en knoflook met een theelepel komijnzaad en snufje zwarte peper. Bak de tomatenblokjes ook mee, de in reepjes gesneden madame Jeanette mogen er ook bij (let op, dit is een zeer pittige peper, dus houd hier rekening mee) en dan de 4 eetlepels masala. Even doorroeren en daarna de kippenbouillon erbij. Doe de blokjes aardappelen erbij en de kip, de eitjes (gepeld) en de boontjes. Doe de laurier en de kardemompeultjes erbij en laat dit met deksel op de pan 45 minuutjes op laag vuur sudderen (af en toe roeren).

Serveersuggesties

Eet dit met witte rijst en boontjes of kouseband. Serveer er een frisse komkommersalade bij om af te blussen. Knoflook/koriander naan is er ook lekker bij!! Als je een Slowcooker hebt,kan je ook alles in de slowcooker doen wel even de kip zout en peper opdoen,geld ook voor de riblappen maar deze doe je nog even in de maizena wentelen en dan de slowcooker in op 8 uur low.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit masala kip/rund curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Masala kip/rund curry heeft een gemiddelde waardering gekregen van 6 / 10 in 1 recensie

  • Is dit geen Surinaams recept?
    Jaccor gaf dit recept op 9 juni 2013 3 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven