Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta recept
Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta recept

Malse kiprolletjes met spinazie en ricotta


Ingrediënten


8

Bereidingswijze


Voorverwarm de oven op 200 graden C. Was de spinazie goed en kook het 5 minuten in ruim water met een bouillonblokje. Laat het in een vergiet uitlekken en afkoelen. Als het afgekoeld is, droog je het tussen wat keukenpapier en snijd het heel fijn. Doe de ricotta in een bakje en voeg peper en zout (naar smaak) toe en doe dan de fijngehakte spinazie erbij. Snijd dan de kipfilets overdwars door en bestrijk ze met het spinazie/ricotta mengsel. Rol de kipfilets strak op en rol daarna de bacon eromheen (prik het eventueel even vast met een tandenstoker). Leg de kipfilets op een ingesmeerde ovenschaal en laat het 4 5 minuten in de oven op 200 graden C. gaar worden. En smakelijk eten maar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit malse kiprolletjes met spinazie en ricotta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven