Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kurma recept
Kurma recept

Kurma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf 3 sjalotjes en 2 tenen knoflook fijn en mix het met de kurma en een eetlepel water. Snijd de resterende sjalotten en de knoflook fijn en roerbak ze in olie. Voeg de gemixte kurma toe en roerbak totdat de olie komt bovendrijven. Doe dan de kip erbij met een kopje water en kook totdat de kip gaar is. Doe de dikke santen erbij en als het kookt de dunne santen. Voeg zout naar smaak toe, plus de in ringen gesneden lomboks en serveer met witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kurma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven