Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kruidige kippenbouten recept
Kruidige kippenbouten recept

Kruidige kippenbouten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Blancheer de sjalotten 1 minuut in kokend water. Pel en halveer ze.
Snijd de paprika's en courgettes in stukken maar niet te klein.
Snipper de knoflook fijn en meng met de groenten en sjalotten.
Kruid met peper en zout en schep het op een ingevette bakplaat.
Leg de kip bovenop de groenten.
Kruid met paprikapoeder, peper en zout.
Zet in een voorverwarmde oven van 200c.
Laat de olijven uitlekken en verdeel ze over de groenten.
Zet de oven op 225C en laat nog 10 minuten braden.
Strooi er 1 eetlepel gehakte tijm en 1 eetlepel salie over de kip en laat nog 5 minuten braden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kruidige kippenbouten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kruidige kippenbouten heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Hoe lang moeten de kippebouten in de oven?
    Desiree gaf dit recept op 1 juli 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven