Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Knapperige kipfilet met aardappelsalade recept
Knapperige kipfilet met aardappelsalade recept

Knapperige kipfilet met aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de aardappels schoon en kook ze 20 minuten met het deksel op de pan. Laat de aardappels schrikken, schil ze en laat ze wat afkoelen. Breng ca. 125 mililiter water aan de kook. Roer het bouillonblokje en de azijn erdoor. Breng op smaak met de mosterd en wat zout en peper. Meng de olie erdoorhen. Snijd de aardappels in schijven en marineer ze met dit mengsel, laat de marinade ca. 30 minuten intrekken. Verkruimel het brood. Meng het ei, 2 eetlepels water, zout en peper, was de kipfilets en haal ze achtereenvolgens door de bloem, het ei en de broodkruimels. Druk het paneermeel goed aan. Bekleed een ovenschaal met bakpapier en leg de kipfilets erin. Bak de kip 37.5 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. Keer de kip na 20 minuten om. Maak de tomaten schoon, snijd de tomaten en de augurken in schijfjes, was de bieslook en snijd hem fijn. Voeg de tomaten en de augurken en de bieslook toe aan de aardappels en breng op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit knapperige kipfilet met aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven