Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipspiezen met bloemkoolcurry recept
Kipspiezen met bloemkoolcurry recept

Kipspiezen met bloemkoolcurry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in blokjes en bestrooi ze met zout en peper en komijn. Pel de uien, snijd 1 ui in stukken en de andere in ringen. Steek de kipfilet om en om met de stukken rode ui aan de satéprikkers. Verdeel de bloemkool in roosjes. Maak de spaanse peper schoon en snijd hem in lange dunne reepjes. Kook de rijst volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Verhit intussen de olie in een koekenpan of wok. Voeg de bloemkoolroosjes en spaanse peper toe en roerbak 4 minuten. Voeg de inhoud van de pot kerriesaus toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes koken. Verwarm de grillplaat en rooster de kipspiezen rondom bruin en gaar. Serveer de spiezen met de rijst en de bloemkoolcurry.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipspiezen met bloemkoolcurry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven