Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipshoarma recept
Kipshoarma recept

Kipshoarma


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in smalle reepjes. Pel en snipper de ui en de knoflook. Maak de tomaat schoon, halveer hem en verwijder het vocht en de zaadjes. Snijd het vruchtvlees in blokjes. Verhit de boter in een koekepan en roerbak de kipreepjes rondom bruin, bestrooi ze met peper en zout. Voeg de ui-en knoflooksnippers toe en fruit ze zachtjes lichtbruin, roer de shoarmakruiden erdoor, bak die even mee en roer dan de slagroom erdoor. Vermeng de yoghurt met de maizena of allesbinder en roer dit mengsel door het shoarma mengsel, laat het vocht al roerende binden en breng het geheel op smaak met zout en peper. Bestrooi met de blokjes tomaat en de koriander en serveer direct. Lekker met rijst en een (komkommer)salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipshoarma recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven