Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipschotel met rode kidneybonen recept
Kipschotel met rode kidneybonen recept

Kipschotel met rode kidneybonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Wrijf de kipfilets in met een mengsel van paprika-, chili- en knoflookpoeder. Verhit de olie en bak de filets in ca. 15 minuten aan beide zijden goudbruin en gaar. Haal ze uit de pan en houd ze warm. Snijd ondertussen de ui in dunne ringen en fruit ze in het achtergebleven vet. Meng de creme fraiche met de mosterd, sherry en wat zout naar smaak. Verwarm de bonen. Leg de filets naast elkaar in een ovenschaal, verdeel de gefruite uiringen en het creme fraiche mengsel erover. Leg op ieder filet een plak kaas en schuif het gerecht kort onder een hete grill (of bovenin een op de hoogste stand voorverwarmde oven), totdat de kaas smelt. Serveer het gerecht met de rode bonen eromheen. Lekker met komkommersalade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipschotel met rode kidneybonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven