Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipschnitzel met spinaziepasta


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng ruim water met een beetje zout aan de kook.
Dep de kipfilet droog en snijd hem in ca. 8 kleine schnitzels.
Breng op smaak met kipkruiden. Bestrijk de kipfilet rondom met de mosterd. Wentel de kipfilet in de paneermeel en druk goed aan.
Pel en snipper de ui en de knoflook. Was de tomaten en halveer ze.
Kook de pasta volgens aan wijzingen verpakking beetgaar.
Verhit intussen de boter in een pan en fruit er de ui en de knoflook in. Voeg de bevroren spinazie en 3 eetlepels water toe. Breng op smaak met zout en peper en laat afgedekt zachtjes in ca. 5 minuten ontdooien.
Voeg de tomaten toe en laat nog 3 minuten afgedekt stoven.
Verhit 2 eetlepels boter in een pan met anti-aanbaklaag. Bak er de schnitzels in 6 minuten rondom goudbruin in.
Giet de penne af en doe terug in de pan. Meng de spinazie en de tomaat door de penne. Breng op smaak met zout en peper en nootmuskaat
Serveer met de schnitzels.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipschnitzel met spinaziepasta recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven