

Kipschnitzel met ei en gewelde boter
- Nederland
- Gevogelte
- 4 portie(s)
- 10 minuten
- bettyvandijk
Ingrediënten
- 4 gepaneerde kipschnitzels
- 2 eieren
- 1 eetlepel citroensap
- citroen
- peterselie
- 200 gram boter
Bereidingswijze
Kook intussen de eieren hard, pel deze en hak ze fijn.
Verwarm de overige boter in een andere pan op de laagste stand met het citroensap.
Neem de schnitzels uit de pan, leg ze op een verwarmde schaal en verdeel hierover de eieren en de gewelde boter. Garneer met citroen en peterselie.
Meer Recepten
- Perzische kip4 porties
1 uur en 20 minuten
sinin - Gegrilde kippenbout met honing-mosterdsaus4 porties
15 minuten
bettyvandijk - Kalkoenfilets met kerriesaus,rozijnen en druiven4 porties
15 minuten
bettyvandijk
Allergenen Informatie
Voor dit kipschnitzel met ei en gewelde boter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.Mijn Recensie
Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.Zelf een recensie plaatsen
- Home
- Recepten
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kipschnitzel met ei en gewelde boter