Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipschnitzel met ei en gewelde boter recept
Kipschnitzel met ei en gewelde boter recept

Kipschnitzel met ei en gewelde boter


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm 100 gram boter in een koekenpan en bak hierin de schnitzels aan op de laagste stand (ca. 4 minuten per kant).
Kook intussen de eieren hard, pel deze en hak ze fijn.
Verwarm de overige boter in een andere pan op de laagste stand met het citroensap.
Neem de schnitzels uit de pan, leg ze op een verwarmde schaal en verdeel hierover de eieren en de gewelde boter. Garneer met citroen en peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipschnitzel met ei en gewelde boter recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven