Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipsaltimbocca recept
Kipsaltimbocca recept

Kipsaltimbocca


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilets in de lengte open maar niet helemaal door. Vouw ze open en bestrijk ze met de pesto. Leg op elke filet 2 plakjes ontbijtspek en druk ze met platte hand goed vast. Verhit de olie in een koekenpan met anti-aanbaklaag en bak de kipfilets eerst 5 min. met de ontbijtspeklaag naar beneden. Bestrooi de kip met peper en zout naar smaak. Keer de filets en bak de andere kant bruin en in 10 min. gaar. Lekker met pasta met gebakken paddestoelen en knoflook en gekookte broccoli.

Allergenen Informatie

Voor dit kipsaltimbocca recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven