Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kiprollade met vruchten recept
Kiprollade met vruchten recept

Kiprollade met vruchten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bak de kiprollade rondom aan in de hete boter. Laat het blik vruchten uitlekken vang het vocht op. Giet langs de rand van de pan met de rollade langzaam 2 deciliter vruchtensap of wiite wijn. Laat het geheel in ca. 50-60- minuten gaar en bruin worden. Neem de rollade uit de pan en verwarm de vruchten in de pan, eventueel iets binden met allesbinder. Snijd de rollade aan plakken en serveer de vruchten erbij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kiprollade met vruchten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven