Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenpoten met champignons en wortel in witte wijn recept
Kippenpoten met champignons en wortel in witte wijn recept

Kippenpoten met champignons en wortel in witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi de kippenpoten met peper en zout. Pel de ui en snipper deze. Schrap de wortel en verdeel deze in plakjes. Snijd de geschilde knolselderij in blokjes. Borstel de champignons schoon en halveer ze. Verhit de boter en de olie en bak de kippenpoten rondom lichtbruin. Haal de kippenpoten uit de pan en houd ze warm. Fruit de ui in het bakvet. Voeg de kip, wortel, selderij, wijn, champignons en wijn toe. Laat alles op een lage stand afgedekt 30 minuten garen. Schep de kip eruit en laat de saus iets inkoken. Roer de crème fraïche erdoor. Leg de kip in de saus en warm goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenpoten met champignons en wortel in witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven