Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenlevertjes recept
Kippenlevertjes recept

Kippenlevertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kippenlever goed schoonmaken en inwrijven met bloem. Rollen in een plakje lange ontbijtspek en met een prikker vastmaken. Olie heet laten worden en daar de levertjes in bakken om en om. Knoflook in schijfjes erbij en mee laten bakken. Afblussen met rode wijn, scheutje voor scheutje. Het mag niet afkoelen. Vuur temperen en 5 minuten laten sudderen. Lekker bij jonge worteltjes en gebakken krieltjes.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenlevertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven