Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenhamburgers recept
Kippenhamburgers recept

Kippenhamburgers


Ingrediënten


Bereidingswijze


Eieren opkloppen tot omeletpap.
Gehakt in kom doen met eieren, olijfolie en room.
Goed onder elkaar mengen.
Look en echalotte onder elkaar fijn hakken en bijvoegen bij het gehakt.
Toevoegen van paneermeel (chaplure) en gehakte peterselie.
Alles goed mengen onder het gehakt.
Een uurtje laten rusten in ijskast.
Na een uurtje het gehakt in hamburgervormen maken.
In een pan boter met olijfolie laten smelten.
De hamburger eventjes laten coloriseren langs beide kanten.
Een inoxschotel in olin met een beetje olijfolie.
De gecoloriseerde hamburgers in de schotel leggen.
Oven opwarmen tot 180C.
Schotel in oven plaatsen en een 20 minuten laten braden.
Opdienen met torties, frieten of kroketten.
Kan opgediend worden met een zelfgemaakte tartaarsaus met hard gekookte eieren en gehakte augurkjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenhamburgers recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven