Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenboutjes met ratatouille van rode groenten recept
Kippenboutjes met ratatouille van rode groenten recept

Kippenboutjes met ratatouille van rode groenten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de drumsticks in een ovenschotel. Giet er de helft van de olie over en schuif 17 minuten in de op 170C voorverwarmde oven. Doe intussen de rest van de olie in de wok en roer er de kerrie en de paprika door. Bak de ui en de look in 2 minuten glazig. Voeg dan de paprika's en de tomaten toe. Giet er de wijn bij en breng verder op smaak met de gember en een snuifje zout. Laat op matig vuur garen tot alle groenten zacht zijn. Roer regelmatig om. Leg de kippenboutjes in de ratatouille en laat alles samen nog 3 minuten sudderen. Dien heet op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenboutjes met ratatouille van rode groenten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven