Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenbouten met een mosterdkorstje recept
Kippenbouten met een mosterdkorstje recept

Kippenbouten met een mosterdkorstje


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Meng de olijfolie en de mosterd. Kruid de kippenbouten met peper en zout. Smeer de bouten in met dit mengsel en rol ze door de paneermeel. Goed aandrukken zodat je een mooi korstje hebt. Leg de kippenbouten in een ovenschotel en leg op iedere bout een klontje boter. Steek dit nu gedurende 45 minuten in een voorverwarmde oven op 180 graden C. Regelmatig overgieten met het braadvocht en eventueel wat boter toevoegen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenbouten met een mosterdkorstje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven