Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenborst met champignnons in witte wijn recept
Kippenborst met champignnons in witte wijn recept

Kippenborst met champignnons in witte wijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de champignons in plakjes. Pel de knoflook en hak ze fijn. Halveer de druiven en verwijder de pitjes. Snipper de basilicum fijn. Meng de bloem met basilicum, dragon, paprikapoeder en zout. Wentel de kippenborsten door het bloemmengsel. Verhit de olie met boter in een braadpan en bak de kippenborsten aan beide kanten bruin. Voeg de knoflook met champignons toe en bak ze 5 minuten mee. Schenk de wijn erbij en laat de kippenborsten afgedekt op laag vuur in 5 minuten bijna gaar smoren. Voeg de druiven met bouillon en limoensap toe en warm het geheel goed door. Leg de kippenborsten op een schaal en houd ze warm. Laat de saus doorkoken tot de helft is ingekookt. Schenk de saus over de kippenborsten en garneer het gerecht met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kippenborst met champignnons in witte wijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven