Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet/Stilton surprise recept
Kipfilet/Stilton surprise recept

Kipfilet/Stilton surprise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla de kipfilet plat met een keukenhamer tot een dikte van circa 5 mm. Bestrijk de filet met de knoflook en strooi de rosemarijn er over heen. Kruimel de kaas en verdeel over de filet. Leg een vierkant stuk folie op het werkblad en leg de plakjes ontbijtspek overlappend in het midden. Rol de filet strak op, voeg zout en peper toe en leg de filet in het midden op het spek Vouw nu de spek rondom de filet en rol dit strak in de folie. Laat het geheel 15 minten in de koelkast marineren. Bakken in een koekepan op een matig vuur zodat het spek niet verbrand (Rondom circa 15 minuten). Lekker met Griekse sla en huisgemaakte patat of in plakjes bij de borrel!!!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet/stilton surprise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven