Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilets in champignonsaus recept
Kipfilets in champignonsaus recept

Kipfilets in champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de kipfilets door een mengsel van zout, peper en bloem, druk goed aan en schut de overtollige bloem eraf. Verhit de olie in een braadpan en bak de kipfilets op hoog vuur rondom bruin. Neem ze uit de pan, bak de spekblokjes in het braadvet uit en laat de gehalveerde champignons meebakken tot ze kleuren. Voeg de gesnipperde ui en de knoflook toe en laat ze glazig fruiten. Roer er de kruiden, de bouillon, de creme fraiche en de allesbinder door en laat kort koken. Verwarm de oven voor op 180 graden C. Schep de champignons in een ovenschaal en leg er de aangebraden kipfilets boven op. Dek de schaal af met aluminiumfolie en zet ca. 30 minuten in en voorverwarmde oven. Serveer er rijst bij waar een pakje ontdooide diepvrieserwten door is geschept

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilets in champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven