Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet schnitzel recept
Kipfilet schnitzel recept

Kipfilet schnitzel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sla met een vleeshamer de kipfilets iets platter.

Bestrooi de filets met peper en zout.
Besmeer de filets royaal met de roomkaas en beleg ze met de plakjes rauwe ham, zodat de roomkaas volledig bedekt is.

Wentel de filets eerst door de bloem, vervolgens door de losgeklopte eieren en het paneermeel.

Laat de (room-)boter in een koekenpan smelten en licht bruinen. Bak hierin de kipschnitzels aan beide kanten bruin en knapperig.

Serveersuggesties

Dit gerecht is erg lekker met gekruide aardappelwaaiers en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet schnitzel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven