Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met witlofsaus recept
Kipfilet met witlofsaus recept

Kipfilet met witlofsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Witlof wassen en in stukjes van 1 cm snijden. Doe in een kookpan een beetje boter, witlof, citroensap, peper en zout en laat de witlof stoven tot het gaar is. Kipfilet in blokjes snijden en in een grote braadpan rondom bruin bakken. Bouillon bijgieten, de pan afdekken en 10 tot 15 min. laten stoven tot de kippenblokjes gaar zijn. Voeg de gestoofde witlof bij de kip, roer goed om en voeg de room toe.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet met witlofsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven