Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met perzik en gorgonzolasaus recept
Kipfilet met perzik en gorgonzolasaus recept

Kipfilet met perzik en gorgonzolasaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Smelt de boter, bak de kipfilets gaar en houd ze warm.
Ondertussen in een zeef perziken laten uitlekken en in dunne plakjes snijden.
(de plakken weer tegen elkaar schuiven en tot gebruik wegzetten).

Slagroom verwarmen, gorgonzola kaas toevoegen en laten smelten.
Op smaak brengen met peper en 2 druppels worchesterchiresaus.
De saus over 4 voorverwarmde borden verdelen, perziken dakpansgewijze in de saus leggen en afwerken met de bieslook.

De kipfilets verdelen in 4 mooie plakken en op de borden schikken.
Onmiddellijk serveren.

Smakelijk !

Serveersuggesties

Gorgonzolakaas past uitstekend maar het kan ook gemaakt worden met een andere soort kaas.

Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met perzik en gorgonzolasaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven