Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met paprika en sjalotjes recept
Kipfilet met paprika en sjalotjes recept

Kipfilet met paprika en sjalotjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en snijd ze in ringetjes. Pel de knoflook. Verwijder de zaadjes van de paprika's en snijd ze in reepjes. Verwijder de zaadjes van de tomaten en snijd ze in blokjes. Halveer de kipfilets. Verhit de olijfolie in een braadpan en bak de kipfilets aan beide kanten bruin. Neem ze uit de pan en houd ze warm. Fruit de sjalotjes in het achter gebleven bakvet en pers de knoflook er boven uit. Laat het geheel afgedekt 5 minuten pruttelen. Voeg op laag vuur de bloem al roererend toe. Voeg de tomaten met rietsuiker, azijn en bouillon al roerend toe en laat het geheel onafgedekt 10 minuten pruttelen. Leg de kipfilets in de saus en laat het geheel in 20 minuten zachtjes gaar worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet met paprika en sjalotjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven