Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet met dajhé recept
Kipfilet met dajhé recept

Kipfilet met dajhé


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


De kipfilet in stukjes snijden en aanbraden. De paprika's schoonmaken, snijden en toevoegen, daarna de champignons en alles samen gaar laten worden. De djahé toevoegen en eventueel op eigen smaak maken met peper, zout, knoflook etc. Dan de gezeefde tomaten erdoor en gebakken uitjes. Deze moeten nog krokant blijven. Dit serveren bij rijst of aardappels.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet met dajhé recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven