Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet kussentjes recept
Kipfilet kussentjes recept

Kipfilet kussentjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de over voor op 200 graden C. Snijd de kipfilet in kleine stukjes (rauw). Leg de bladerdeeg bladen neer (half ontdooid). Verdeel per bladerdeeg een portie kipfilet. Verdeel hierover enkele cashewnoten en smeer hierop ruim boursin. Wees hierbij niet te zuinig!! Leg hierop weer een plak bladerdeeg en maak dit alles tot een kussentje. Zorg dat de bladerdeeg goed op elkaar is gedrukt zodat er geen gaten zichtbaar zijn. Vooral de hoekjes, deze kun je nog omvouwen. Leg dit op bakpapier in de oven. Doe de kussentjes ongeveer 20 minuten in de oven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet kussentjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven