Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet in yoghurt recept
Kipfilet in yoghurt recept

Kipfilet in yoghurt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de yoghurt, de knoflook, wat peper, het komijnzaad, de gembersiroop, citroensap en 3 eetleples olie in een kom. Breng op smaak met zout. Schep de kipfilet erdoor en laat minimaal een uur in de koelkast marineren. Snijd de courgette in de lengte in dunne plakken. Bak de courgette in een scheutje olie lichtbruin. keer halverwege. Snijd de tomaten in vieren en bak ca. 5 minuten mee. Neem de kip uit de marinade en bak ca. 10 minuten mee. Keer halverwege. Voeg de amandelen toe en roer even door.

Serveersuggesties

Lekker met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet in yoghurt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven