Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kipfilet gevuld in groentekaassaus recept
Kipfilet gevuld in groentekaassaus recept

Kipfilet gevuld in groentekaassaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pureer de groente, pesto, zout en peper in de mixer en laat dit even uitlekken. Leg de kipfilet op de plakjes bacon of spek die je op, met olijfolie ingevet aluminiumfolie, heb neergelegd (dit 4 x). De kipfilet zo plat mogelijk maken en op iedere kipfilet het gepureerde groentemengsel leggen. Bewaar de overgebleven groentepuree. Rol de kipfilet dicht met de bacon of spek. Rol nu stevig het aluminiumfolie er omheen en vouw het goed dicht zodat er geen vocht uit kan lopen. Leg de kipfilet nu 30 minuten in een oven van 200 graden C. Saus: Doe de kaas in een pan en laat dit smelten. Voeg de madeira, zout en peper en de nootmuskaat toe. Haal de pan van de warmtebron en voeg het groentemengsel toe. Als de kipfilet klaar is, deze uit de aluminiumfolie halen en nog even in een koekenpan om en om aanbraden. De groentekaassaus even verwarmen en over de op een schaal neergelegde kipfilet schenken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kipfilet gevuld in groentekaassaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven