Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kipfilet la bordelaise


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Dep de kipfilets droog. Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan. Bak er de kip ca. 3 minuten rondom in. Breng op smaak met zout en peper en haal de kipfilet uit de pan
Vet een grote ovenschaal in met boter.
Was de cherrytomaatjes, halveer ze en leg ze in de ovenschaal. Breng op smaak met zout en peper. Leg de kip op[ de tomaten.
Kneed 100 gram boter, de kruiden, de eidooier, het paneermeel en de tomatenpuree door elkaar. Breng op smaak met zout en peper en het citroensap.
Verdeel het botermengsel over de kip en bak 13.5 minuten in de oven goudbruin.
Neem uit de pan en serveer direct

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kipfilet la bordelaise recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven