Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Vindaloo recept
Kip Vindaloo recept

Kip Vindaloo


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak in de vijzel van de ingredienten, behalve kip, boter en zout een boemboe en wrijf hier de kipstukjes mee in. Is het door de azijn niet vochtig genoeg, doe er dan een beetje water bij. De kip moet als u em aandrukt in de schaal net onder het boemboe/azijnmengsel staan. Laat de kip minstens 4 uur marineren. Neem de kip uit de marinade en laat uitlekken. Gooi de marinade niet weg. Braad de kip aan in de boter tot ze begint te kleuren en voeg de overgebleven marinade toe. Doe een deksel op de pan en laat stoven tot de kip gaar en de saus ingedikt is. Serveer bij witte rijst of naan-brood. Een frisse salade is er ook lekker bij.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip vindaloo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven