Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip van de grill recept
Kip van de grill recept

Kip van de grill


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de rode peper. Meng het met de olie, de knoflook en de Italiaanse kruiden. Voeg peper en zout naar smaak toe.
Leg de kip op een snijplank met de borst naar beneden en snijd de rug doormidden.
Druk de kip zover open tot hij opengeklapt blijft liggen.
Zo kan hij goed garen in de oven en krijgt hij op de barbecue een lekkere barbecuesmaak.
Bestrijk de kip rondom met het oliekruidenmengsel en laat 30 minuten intrekken.
Verwarm ondertussen de oven voor op 180 graden C.
Leg de kip op de bakplaat en bak 37.5 minuten in het midden van de oven.
Leg de kip daarna op de barbecue en grill nog 12.5 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip van de grill recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven