Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip uit de oven recept
Kip uit de oven recept

Kip uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven 20 minuten voor op 225 graden C. Bestrijk ondertussen de kippenpoten met de kipkruiden. Als u geen kipkruiden heeft dan kan u de kippenpoten ook met gemalen peper en paprikapoeder bestrooien en daarna in wrijven zodat de kippenpoten goed de aroma's opneemt. Pel de ui en snijd deze in 4 partjes. Pel de knoflooktenen en snijd ze door de helft in de lengte richting. Neem een braadslee groot genoeg voor 4 kippenpoten en giet het water in de braadslee. Leg de kippenpoten in het water en doe daar de ui, knoflook, kruidnagel en de laurierblad bij. Schuif de braadslee zo laag mogelijk in de oven en draai de temperatuur terug op 180 graden C. en grillstand. Draai na ca. 25 - 30 minuten de kippenpoten om en laat ze dan nog 22.5 minuten in de oven. Ook goed te combineren met aardapelen uit de oven. Veel plezier met bereiden en eet smakelijk.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven