Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip tandoori met muntsaus recept
Kip tandoori met muntsaus recept

Kip tandoori met muntsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


250 mililiter yoghurt mengen met de tandoorikruiden. Hiermee de kip marineren en een nachtje laten staan. De volgende dag de kip roosteren in een oven op ca. 175 graden C. Duurt ongeveer 45 minuten. Goed in de gaten houden, evt temperatuur iets verlagen. Sausje maken van de rest van de yoghurt, djahe en heel veel munt. Sausje wel een uurtje in laten trekken voor een betere smaak. Lekker erbij is naanbrood.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip tandoori met muntsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven