Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met pesto en groene salade recept
Kip met pesto en groene salade recept

Kip met pesto en groene salade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de oven op 180 graden.

Hak als eerste de pepertjes en de knoflook fijn. Meng deze vervolgens met de groene pesto.
Snijd de kipfilets in de breedte in, en klap ze open. Snijd ze niet helemaal door! Smeer nu het pesto mengsel op de kip en leg hier een plakje castello blue cheese op. Klap de kipfilet nu dicht en zet het vast met prikkers.
Leg de kip nu in de voorverwarmde oven, voor ongeveer 30 minuten.

Breng nu water aan de kook, en kook hier de sperziebonen en de broccoli in. Snipper de ui fijn. Meng nu de sperziebonen, broccoli, ui en rucola door elkaar voor de groene salade.
Meng de olie, azijn, suiker en mosterd door elkaar voor de dressing en giet dit over de salade.

Kook ondertussen ook de tagliatelle volgens de gebruiksaanwijzing.

Serveersuggesties

Plaats de kip boven op een bedje tagliatelle en serveer met de groene salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip met pesto en groene salade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven