Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met knoflook en citroen recept
Kip met knoflook en citroen recept

Kip met knoflook en citroen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de citroen goed schoon, rasp de schil en pers hem daarna uit. Daar gaat bij: de knoflook, fijngehakte olijven en peper (zonder pitjes), afgeriste tijmblaadjes en peper en zout. Maak een paar oppervlakkige sneden in de kipfilets, zo kunnen de smaken beter intrekken en ze worden beter gaar. Smeer ze aan beide zijden in met de marinade en leg ze in een ovenschaal, giet er al het sap overheen. Laat ze liefst nog wat marineren. Zet de schaal zo'n 40 min. in een oven van 200C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip met knoflook en citroen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven