Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met kidneybonen recept
Kip met kidneybonen recept

Kip met kidneybonen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kipfilet in reepjes snijden. Zaden verwijderen uit de paprika. Snijd de paprika in stukjes. Kidneybonen en de mais uit laten lekken. Spoel de kidneybonen met water na. Verhit de margarine. Bak de kipfilet bruin. Bak de paprika even mee. Voeg nu de kruidenpasta en 200 mililiter water toe. Breng het geheel al roerend aan de kook. Voeg nu de kidneybonen en mais toe. Het geheel goed door roeren. Laat alles nog 2.5 min zachtjes doorkoken. Wens u smakelijke eten.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip met kidneybonen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven