Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met banaan recept
Kip met banaan recept

Kip met banaan


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in repen. Bestrooi ze met kerriepoeder en zout. Verhit de olie in een hapjespan en bak de kipreepjes rondom bruin. Schenk de bouillon erbij en stoof het zachtjes 15 minuten. Schil de appel en snijd hem in kleine blokjes. Giet de ananas af en vang het sap op. Pel de bananen en snijd ze in plakjes. Voeg de sojasaus, 2 eetlepels ananassap een tomatenpuree toe aan het stoofvocht van de kipreepjes. Meng het aardappelmeel met 1 eetlepel stoofvocht en bind de saus ermee. Voeg de vruchten, rozijnen en kaneelpoeder toe en warm het geheel nog eens goed door.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip met banaan recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven