Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip met Bamboe recept
Kip met Bamboe recept

Kip met Bamboe


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kip in stukjes van 1,5 cm en marineer deze 30 minuten in een mengsel van eiwit, zout en bloem. Roerbak de stukjes kip 2 minuten in een hete wadjan en haal ze er dan uit. Doe 2 eetlepels olie terug in de wadjan en roerbak hierin de gember en de knoflook 30 seconden. Doe er dan de bamboescheuten, de taotjo, lombok, sojasaus, sherry, zout en suiker bij. Roerbak 1 minuut. Doe er de kip weer bij en verwarm het geheel nog 2 minuten. Doe er als laatste de sesamolie bij, roer even en serveer.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip met bamboe recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven