Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip massala recept
Kip massala recept

Kip massala


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Neem een grote diepe braadpan.
Doe een flinke scheut olie in de pan en laat op half vuur warm worden.
Snipper de uien en de knoflook (niet persen).
Zet het vuur hoger en laat de uien en knoflook zweten.
Snij de kipstukken in grove stukken.
Doe de tomatenpuree bij de uien en bak even aan.
Doe nu de tomaat uit blik in de pan en laat 2 min. door koken.
Doe de kipstukken bij het mengsel en gooi de kerrie erbij.
Peper en zout toevoegen.
Doe er een dessertlepel sambal bij en roer dit goed door.
Voeg de bouillon toe en de kokosmelk.
Laat dit op een klein vuur minimaal een uur pruttelen.
Eet smakelijk!

Serveersuggesties

lekker met pide, rijst of couscous.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip massala recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kip massala heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Wat is de toegevoegde waarde van kippendijen (Turkse/Marokkaanse slager?) Volgens mij komen deze kippen uit de zelfde kippenslachterijen en heeft dit totaal niets met de smaak van dit gerecht te make... Lees reactie
    Bezoeker gaf dit recept op 10 februari 2016 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven