Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip masala, onderdeel van de Roti recept
Kip masala, onderdeel van de Roti recept

Kip masala, onderdeel van de Roti


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je maakt de ui, knoflook en rode peper fijn. Dat fruit je als eerst bij elkaar in wat olie . Als je dat even heb gefruit dan pak je de bouillon. Die verkruimel je en dan voeg je de tomatenpuree, masala en water toe. Even goed roeren. Dat laat je ongeveer 2 minuten sudderen. Daarna gebruik je de aji-no-moto. Even laten sudderen 2 minuten daarna kip toevoegen. Dat laat je lekker 30 minuten minimaal sudderen.

Serveersuggesties

Lekker met aardappels masala en sperzieboontjes met ui.

Allergenen Informatie

Voor dit kip masala, onderdeel van de roti recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven