Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Marengo recept
Kip Marengo recept

Kip Marengo


Ingrediënten


7

Bereidingswijze


Verhit de olijfolie in een koekenpan.
Bak de kipfilet lekker bruin.
Haal de kip uit de koekenpan.
Houd deze warm. (Wikkel in aluminiumfolie)
Doe de champignons, ui en knoflook in de pan en bak al roerend 10 minuten.
Leg de kipfilets terug in de pan en doe er de peper en tijm bij.
Voeg de tomatenblokjes erbij, roer alles goed door elkaar en breng aan de kook.
Zet dan het vuur laag, dek de pan af en laat ongeveer 10 minuten sudderen totdat de kip gaar is.

Serveersuggesties

Als de kipfilets in blokjes worden gesneden, hoef je deze niet uit de pan te halen. Serveer de Marengo met rijst en een frisse salade.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip marengo recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven