Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Kung Pao recept
Kip Kung Pao recept

Kip Kung Pao


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een marinade van zout, lichte sojasaus, rijstwijn of sherry,
sechuan peper,5-kruidenpoeder, maizena en water.
Marineer hierin de kipblokjes gedurende 1 uur.
Maak een sausje van suiker, maizena, donkere en lichte sojasaus, zwarte rijstazijn, sesamolie en bouillon.
Sauteer de kip de kip 2 minuten in de sechuan chiliolie.
Voeg gember en knoflook toe en bak 2 minuten mee.
Voeg het sausje toe en warm goed door.
Doe de lenteui en de cashewnoten erbij schep goed door en serveer.
Lekker bij witte rijst en een groentegerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip kung pao recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven