Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kip Kerrie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Marineer de kipstukjes 2 uur in citroensap, zwarte peper, chilipoeder
en zout.
Verhit de olie en bak ui, knoflook en djahe 3 minuten.
Voeg tomaat, ketoembar, djinten en koenjit toe en bak nog 2 minuten.
Doe de kip en de sambal erbij en bak totdat de kip verkleurd is.
Voeg sereh, daon salam en het water toe en breng aan de kook.
Sudder een half uur op laag vuur.
Doe de garam masala en santen erbij en sudder 10 minuten.
(de saus moet ingedikt zijn).
Garneer met korianderblad en serveer bij witte rijst of naanbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip kerrie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven