Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in Römertopf ( aardewerkschaal ) recept
Kip in Römertopf ( aardewerkschaal ) recept

Kip in Römertopf ( aardewerkschaal )


Ingrediënten


Bereidingswijze


Je ontvelt de kippenpoot ( schoonmaken )
Een dag van te voren doet u de römertopf vullen met water, de onderkant en de deksel.
Dit laat u een nacht intrekken.
De volgende dag gooit u het water eruit.
Legt u de kippenpoten erin inclusief de garnering ( gesneden paprika tomaat en knoflook )
De deksel erop en in de oven doen gedurende de 60 min op 180 graden. En als die klaar is oven uitzetten. Water opzetten in een pan en rijst koken.
En dan is het klaar.
Perfect voor mensen met een dieet.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip in römertopf ( aardewerkschaal ) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven