Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in folie recept
Kip in folie recept

Kip in folie


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bestrooi elke braadzak met een halve eetlepel bloem. Kruid de kippenbouten met zout en peper. Snijd de ananas in stukjes en doe deze in de braadzakken. Breng het ananassap aan de kook met de soja. Neem direct van het vuur en laat afkoelen. Verwarm de oven voor op 225 graden C (gasoven 5). Maak de preitjes schoon en snijd deze in schuine stukken. Verdeel de stukken prei (eventueel aardappelen) en het ananas-sojamengsel eveneens over de zakken en sluit ze met sluitstrips. Prik de braadzakken enkele malen in en leg ze op een braadslede in de oven. Laat de kip in ongeveer 35 minuten goudbruin en gaar worden. Neem de pakketjes uit de oven en knip de braadzak open. Laat de inhoud voorzichtig op de bordjes glijden.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip in folie recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven