Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip in croissantdeeg recept
Kip in croissantdeeg recept

Kip in croissantdeeg


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden.
Kruid de kipstukjes met kipkruiden.
Verwarm wat olie/boter in een pan en doe daar de sambal, kappertjes en de knoflook in (pas op! Laat het niet aanbranden).
Voeg de kipstukjes toe en bak het enkele minuten totdat de kip gaar is.
Roer de zure room en de kerriepoeder door elkaar.
Voeg het room-kerriemengsel aan de kip toe, schep goed door en voeg dan de stukjes perzik toe.
Vet een ovenschaal in met wat olie/boter.
Bekleed de bodem en de randen met het croissantdeeg, zorg hierbij dat de flappen deeg aan de zijkanten over de rand hangen, zodat je deze kunt gebruiken voor de bovenkant.
Schep het kipmengsel in de ovenschaal en vouw de deegflappen dicht.
Bestrooi met de geraspte kaas.
Zet het geheel 30 minuten in de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip in croissantdeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven