Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip Chili recept
Kip Chili recept

Kip Chili


Ingrediënten


Bereidingswijze


De groenten klein snijden. De kipfilet in blokjes snijden. De rijst koken. De kipkruiden en op hoog vuur snel rondom bruin bakken en er voor zorgen dat het vlees gaar is. Het vlees uit de pan halen en even weg zetten Eerst de ui glazig bakken en vervolgens de rest van de groenten toe voegen en een minuut of 3 roerbakken. Fruit met het vocht toe voegen, even doorroeren, chilisaus en ketjap bij schudden, kip toevoegen, slagroom erbij en even doorroeren. Klaar, lekker met de notenrijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kip chili recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven