Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kip-champignonragoût recept
Kip-champignonragoût recept

Kip-champignonragoût


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kipfilet in reepjes. Pel en snipper de sjalotjes. Borstel de champignons schoon en snijd ze aan plakjes. Verhit de boter in een koekenpan en bak de kipfiletreepjes rondom bruin, voeg de sjalotsnippers en de champignons toe en bak ze ca. 5 minuten zachtjes mee. Roer de bloem door het kipmengsel en schenk al roerende de bouillon erbij. Laat de ragoût 5 minuten zachtjes pruttelen. Neem de pan van het vuur en roer de yoghurt en de dragon (of bieslook)door de ragoût. Laat het geheel op een heel laag vuur al roerende door en door warm worden. Breng de ragoût op smaak met zout en peper en serveer met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kip-champignonragoût recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Kip-champignonragoût heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker! Verfrissend...
    Natasja Selderbeek gaf dit recept op 6 maart 2012 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven