Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kalkoenspiesjes met couscous recept
Kalkoenspiesjes met couscous recept

Kalkoenspiesjes met couscous


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kalkoen in lange repen van ca 3 cm breed. Leg ze 30 min in een marinade van citroensap en - rasp,pepertjes en olijfolie. Bereid ondertussen de couscous met de bouillon volgens de instructies op de verpakking. Meng tomaten,kruiden, limoensap en -rasp, olijfolie en komijn door de couscous. Breng op smaak. Rijg de kalkoen aan de spiesjes. Grill of bak in ca 5 min gaar. Serveer met de couscous.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kalkoenspiesjes met couscous recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven